Najdi artikel:      
 
 
  Košarica je trenutno prazna    
 
 
E-trgovina
Predstavitveni računalniki HPCompaq,Lenovo, Dell
Računalniki
Prenosniki
Računalniške komponente
Monitorji
Video nadzor
Tiskalniki
Programska oprema
Prenapetostne zaščite in UPS
Mrežna oprema
Biro oprema
Domači kino
Baterije in polnilci
Avto oprema
Razno
Čistila in čistilni pribor
Kontejner-nerazvrščena roba
Spominske kartice in čitalci
LCD TV
Igre in igralne konzole
POS oprema
RAZPRODAJA
Elektronske knjige E-Book
Domene naprodaj
RABLJENA OPREMA-ODPRODAJA
NAS naprave_strežniki
Elektronika
 
 
 
Kontakt
Pika servis d.o.o.
Lendavska 29D,
9000 Murska Sobota
Tel.02 537 11 44
Fax.02 537 11 45
E-posta: info@pikanet.si
 
Plačila

 Cene veljajo izključno v spletni trgovini in jih ni mogoče fizično uveljavlati v trgovini podjetja Pika Servis d.o.o.

V spletni trgovini Pikanet lahko plačujete na naslednje načine:

- Z nakazilom direktno na naš transakcijski račun št. SI56 906720000805743 PBS in sklicno številko , ki je enaka številki ob naročilu v naši spletni trgovini(e-bančništvo, nalog za prenos,..) ,

- po povzetju, (plačate poštarju, ko paket pripelje na dom)

- če se odločite za osebni prevzem, pa lahko plačate z naslednjimi kreditnimi karticami( Diners(do 24 obrokov), EuroCard/MasterCard, Visa,BA,..) in seveda z gotovino, 

 POZOR!  V primeru plačila z katerokoli od naštetih plačilnih kartic ali pri nakupu na kredit ob osebnem prevzemu, se cena kupljenega artikla poviša za 4% (manipulativni stroški )
V spletni trgovini PIKANET.SI veljajo gotovinske cene ! V primeru nakupa z dodatnimi bonusi ali kodami za popust NI mogoče uveljavljati bilokaterih drugih popustov !  Ob uveljavitvah kakršnih koli kartic ugodnosti (Pikanet kartica ugodnosti, ...), se istočasno ne more uveljaviti nobeden drug popust.Torej popusti se v nobenem primeru NE seštevajo !

Uvedli smo tudi boniteto za vse naše registrirane uporabnike in sicer v obliki kode za popust. Koda za popust se lahko uveljavlja na določeno skupino artiklov ali na kak posebni akcijski  artikel in je časovno omejena! Kodo dobite preko E-maila (registrirani uporabniki) in se lahko porabi le enkrat na uporabnika. Obstajata dve različni obliki kode za popust. Prva je v obliki vrednosti, torej npr. koda za popust 5EUR. Pri tej se odšteje znesek 5 EUR od zneska nakupa artiklov , kjer pa se ne upošteva znesek poštnine ali drugih manipulativnih stroškov, le ti se plačajo v vsakem primeru in se ne obračunavajo z kakršnim koli popustom! Drugi oblika pa je koda za popust v obliki procenta  %  ne glede na znesek nakupa. Pri tej se odšteje procent, ki je določen s kodo za popust. Koda za popust je lahko prenosljiva tudi na drugega uporabnika, npr. prijatelja in jo le ta prav tako lahko izkoristi v danem časovnem obdobju.

- Ob prejemu blaga boste dobili tudi originalni račun in garancijo za produkt, s katerim ob morebitnih težavah uveljavljate garancijo.

Za več informacij nam pišite na info@pikanet.si

 
Prijava
  / Uporabnik  
   
  / Geslo  
   
   
 
Ste pozabili geslo?
Nova registracija
 
Oglasi
 
 
 
  © 2008 Spletna trgovina PIKANET
 
 
Stran naložena v 0.020303964614868 s