Najdi artikel:      
 
 
  Košarica je trenutno prazna    
 
 
E-trgovina
Predstavitveni računalniki HPCompaq,Lenovo, Dell
Računalniki
Prenosniki
Računalniške komponente
Monitorji
Video nadzor
Tiskalniki
Programska oprema
Prenapetostne zaščite in UPS
Mrežna oprema
Biro oprema
Domači kino
Baterije in polnilci
Avto oprema
Razno
Čistila in čistilni pribor
Kontejner-nerazvrščena roba
Spominske kartice in čitalci
LCD TV
Igre in igralne konzole
POS oprema
RAZPRODAJA
Elektronske knjige E-Book
Domene naprodaj
RABLJENA OPREMA-ODPRODAJA
NAS naprave_strežniki
Elektronika
 
 
 
Kontakt
Pika servis d.o.o.
Lendavska 29D,
9000 Murska Sobota
Tel.02 537 11 44
Fax.02 537 11 45
E-posta: info@pikanet.si
 
Zaloga blaga

V spletni trgovini Pikanet.SI, imate pri vsakem artiklu tudi napisano ali je artikel na zalogi, ali ne, pa tudi okvirni datumi možne dobave. Kaj te informacije pomenijo?

Naša spletna trgovina bazira na Xml osnovi osveževanja podatkov. Torej se artikli in njihove cene, kakor tudi informacije o zalogi dnevno spreminjajo in obiskovalcu posredujejo informacije o zalogah pri distributerjih oz. dobaviteljih.

Če piše pri artiklu, da je izdelek na zalogi ali zaloga : DA, to pomeni, da ga ima uvoznik  oz .dobavitelj na zalogi v njegovem skladišču. Torej fizično to še ne pomeni, da je artikel na zalogi pri nas oz. na našem naslovu.  Običajno gredo vsa naročila, ki so z plačilom preko E bančništva direktno od dobavitelja v končmemu kupcu oz. uporabniku. Pri vseh ostalih načinih plačila oz. prevzema, pride artikel k nam in mi ga potem pošljemo takoj isti dan naprej do kupca oz. na željeni navedeni naslov.

Če pri artiklu piše, da ni zaloge ali zaloga :NE, to še ne pomeni, da v roku 1-3 delovne dni ne bi mogli artikla dobiti! Lahko ga naročite in dobili boste povratno informacijo kako je z dobavo.

Vsi ostali načini (1-3 1-7....pa do 40 dni ), pa sami po sebi ponazarjajo okvirni časovni rok, v kakem se jih da dobiti.

Potem pa imamo še eno postavko in sicer pride kmalu, ki pomeni, da bodo artikli na voljo v najkasneje 10 delovnih dneh. Tukaj je potrebno poudariti, da gre za omejene količine in če najdete nekaj zase prosim  naročite to takoj, ker so potrebne rezervacije, saj se v večini primerov zgodi, da se artikli prodajo preden dobijo status na zalogi.

 Hvala za razumevanje

 

 

 
Prijava
  / Uporabnik  
   
  / Geslo  
   
   
 
Ste pozabili geslo?
Nova registracija
 
Oglasi
 
 
 
  © 2008 Spletna trgovina PIKANET
 
 
Stran naložena v 0.019661903381348 s